Hvilken platform er for dig?

I den digitale levealder er udvandingen i gang – og flere og flere virksomheder er påbegyndt udbyggelsen af self-serve platforme, hvor virksomheder kan specificerer deres egen kampagne mål for deres annoncering. Men hvilke platforme er værd at begive sig ud i og hvilken burde man prioritere først?

Hos Oaksmond specialiserer vi os både push og pull annoncering – hvilket definerer forskellige platformes ydelser og formål. 
Har du tanker om digital annoncering – så er der nogle teknikaliteter man skal følge – og her står vi klar til rådgivning om hvordan du kommer bedst fra start – uden at brænde fingerne. 

Hvad kan vi hjælpe med?

Facebook Ads

Google Ads

Snapchat Ads

TikTok Ads

Youtube Ads

LinkedIn Ads

Twitter Ads

Reddit Ads

E-mail Marketing

Hvad Siger Andre?

“Nicklas er super dygtig til at levere hurtigt og effektivt. Han bidrager til strategiske udviklingsmuligheder og har et stort bagkatalog af erfaringer at trække på. Han er up to date med de seneste udviklinger indenfor Facebook og kan finde løsninger på de mest indviklede udfordringer.”
Katrine Grønbek-Svendsen
CMO @ Leadtime ApS
"Der er alt for mange såkaldte eksperter derude som har et gement brevkursus. Nicklas er ikke en af dem. Han er topprofessionel. Han er en formidabel sparringspartner både når det gælder facebookannoncering og forretningsstrategi. Kan kun anbefales hvis du vil bringe din business til helt nye højder.”
Johannes Strange
Driftsleder @ Creol
“Great onboarding experience, everything is managed quickly and communication is great. Always feel as though ads are being optimised continuously and new strategies are being tested. Definitely recommend!”
Lindsay Swaik
Head of sales & Marketing @ KFBeauty
Ingen når en nysgerrig og ægte facebook nørd til fingerspidserne, som Nicklas. Jeg har haft fornøjelsen af, i flere omgange, at samarbejde med Nicklas omkring facebook annoncering, strategi og go-to-market eksekvering. Jeg lærer noget hver gang, da Nicklas forstår at forklare det i et niveau, hvor alle kan være med.
Mads Hartmann
Partner @ BoomBoomGG
“Vi kan varmt anbefale Oaksmond Nicklas er en yderst kompetent inden for Facebook annoncering med en stor forretnings forståelse som gør ham til den bedste inden for sit felt. Han har virkelig fået løftet vores nystartet virksomhed op i en højde vi kun turde drømme om.”
Peder & Ryan
Bagermestre @ Ølands Surdejsbageri
“Malthe har været en uvurderlig hjælp i forbindelse med vores opstart. Han har sørget for ALT i forbindelse med Google Ads - til og med har han gjort Google til vores største salgskanal.”
Stefanie Bork
CEO @ Lulue.de
Scroll to Top