Stolt fremvisning af nogle af vores udtalelser

“Nicklas er super dygtig til at levere hurtigt og effektivt. Han bidrager til strategiske udviklingsmuligheder og har et stort bagkatalog af erfaringer at trække på. Han er up to date med de seneste udviklinger indenfor Facebook og kan finde løsninger på de mest indviklede udfordringer.”
Katrine Grønbek-Svendsen
CMO @ Leadtime ApS
"Nicklas Segatz har løftet vores forretning til et helt nyt plan. Vi har fået en virkelig høj ROI og dermed et væsentligt bedre udbytte af vores reklamebudget. Han er dygtig og hamrende engageret. I vores øjne er han ikke blot en marketingekspert, men blevet en uvurderlig del af holdet. Det er tydeligt at Nicklas brænder for at hjælpe virksomheder til vækst. Der er alt for mange såkaldte eksperter derude som har et gement brevkursus. Nicklas er ikke en af dem. Han er topprofessionel. Han er en formidabel sparringspartner både når det gælder facebookannoncering og forretningsstrategi. Kan kun anbefales hvis du vil bringe din business til helt nye højder.”
Johannes Strange
Driftsleder @ Creol
"Jeg har brugt Nicklas og han kollega Malthe igennem lang tid. Det har altid fungeret super godt. De rykker altid hurtigt og er super hjælpsomme hvis man har spørgsmål :)”
Daniel Tobiasen
Indehaver @ TilFrisøren
"Største anbefaling herfra! Med Oaksmond har vi for første gang mødt et bureau, som oprigtigt vil skabe det langvarige gensidigt frugtbare samarbejde med vores virksomhed. På kun 1 måned har vi måtte få dem til at bremse lidt, for at kunne følge med i produktionen. Drømmescenariet! De sætter sig ind i din vision, dit produkt, og kæder det sammen med deres ekspertise indenfor både push og pull digital markedsføring. De er gennemsigtige og faktuelle i deres tilbagemeldinger, og alle beslutninger er truffet på baggrund af mest mulig data og evidens. Overordnet set kunne vi ikke forestille os en bedre samarbejdspartner OG sparringspartner end Oaksmond.."
Tom Hedegaard
Indehaver @ StrapIT
“Vi kan varmt anbefale Oaksmond Nicklas er en yderst kompetent inden for Facebook annoncering med en stor forretnings forståelse som gør ham til den bedste inden for sit felt. Han har virkelig fået løftet vores nystartet virksomhed op i en højde vi kun turde drømme om.”
Peder & Ryan
Bagermestre @ Ølands Surdejsbageri
"Malthe har været en uvurderlig hjælp i forbindelse med vores opstart. Han har sørget for ALT i forbindelse med Google Ads - til og med har han gjort Google til vores største salgskanal. I hele processen har han været utrolig lydhør og hjælpsom. Samtidig har han fungeret som sparringspartner i forbindelse med udarbejdelse af markedsstrategier mm. Som nyopstartet har vi haft mange spørgsmål, som han med glæde har besvaret alle tider af døgnet. De bedste og varmeste anbefalinger fra os! Line og Stefanie, Lulue.de”
Stefanie Bork
CEO @ Lulue.de
"Oaksmond er det perfekte match til en forretning der ønsker at komme ud over stepperne ift. online marketing. Kommunikationen er enestående, og man bliver taget i hånden hele vejen, så man selv forstår den effekt deres kompetencer har. Kæmpe go!"
Mathias Rosenkjær
CEO @ Matraws.dk
“Great onboarding experience, everything is managed quickly and communication is great. Always feel as though ads are being optimised continuously and new strategies are being tested. Definitely recommend!”
Lindsay Swaik
Head of sales & Marketing @ KFBeauty
"Der findes et hav af "facebook experter" på nettet, bureauer såvel som privatpersoner, med en 10 timers uddannelse på nettet, lige landet fra handelsskolen med talegaverne i orden. MEN, ingen af dem når en nysgerrig og ægte facebook nørd til fingerspidserne, og det er hvad Nicklas er. Jeg har haft fornøjelsen af, i flere omgange, at samarbejde med Nicklas omkring facebook annoncering, strategi og go-to-market eksekvering. Jeg lærer noget hver gang, da Nicklas forstår at forklare det i et niveau, hvor alle kan være med, selv folk der ikke har forstand på annoncering eller Facebook. Han er skarp på økonomien omkring det og leverer en skarp rapport, på dit contents performance. En erfaren herre i branchen, med et væld af succes historier i bagagen. Om du er start-up eller millionforretning, så er man i trygge hænder hos Nicklas. Tak for et stærkt samarbejde. En varm anbefaling her fra. :-)."
Mads Hartmann
Partner @ BoomBoomGG
"Jeg benytter Nicklas/Oaksmond i forbindelse med annoncering af vores virksomhed. Kan klart anbefale ham, han er yderst kompetent."
Casper Johnsen
Partner @ V2Ink
“Jeg har fået de bedste resultater med Oaksmond, og servicen er helt i top. Man bliver taget i hånden gennem hele processen, og der er tid til at svare på alle de spørgsmål man end måtte have.”
Mathias Brix
CEO @ MOUTAWN
“Performance & Gennemsigtighed i TOPKLASSE! Nicklas er et talent uden lige når det kommer til Facebook markedsføring, han har formået og hæve vores Facebook annoncering til nye højder som intet andet bureau har været i stand til, samtidig med at prisen for en konverting er faldet drastisk! Selv efter seneste opdatering som gjord det svære at målrette annoncer, har Nicklas været proaktiv med nye tiltag for at det ikke skulle ramme hans kunder. Jeg har haft nogle spørgsmål til Nicklas og han er altid vendt retur med et fyldestgørende svar, alt er gennemsigtigt, der bliver heller ikke lagt skjul på hvis noget ikke er gået som forventet. Vi er som virksomhed utrolig glade for Oaksmond, jeg er sikker på at de andre ansatte i firmaet har samme gejst og ånd som Nicklas, som har et talent indenfor Facebook markedsføring jeg ikke har set før. Oaksmond får min varmeste anbefaling. Jeg har aldrig vurderet et marketings bureau og med god grund, Oaksmond er det første og det siger en hel del.”
Gzim Sokoli
CMO & Partner @ El-grossisten
"Vi har nu af flere omgange benyttes os af Nicklas' arbejde. Han har altid været super nem at tale med, nem at forstå og god til at tage os med igennem hele processen, og uddybe tingene på et sprog/måde som vi forstår. Desuden har han altid leveret et yderst flot stykke arbejde til tiden og til nogle overkommelige priser. Vi kan med ro i maven varmt anbefale Nicklas & Oaksmond."
Emil Kodjo
Indehaver @ United Workteam
Scroll to Top